Tule lastensuojelun perhekodin vetäjäksi!

Oletko haaveillut oman perhekodin perustamisesta lastensuojelun tarpeessa oleville lapsille? Nyt siihen on matala kynnys joko palkkatyön tai oman yrittäjyyden kautta. Hetikoti -palveluilla on tarjota heti valmiit ja kalustetut, tähän tarkoitukseen erinomaisesti sopivat tilat Pertunmaalla kauniin Ruuhilammen rannalla. Päärakennuksessa on kahdeksan tilavaa asukashuonetta, kaksi oleskelutilaa, ruokailutila ja keittiö, saunatilat ja kodinhoitohuone, toimistotilat sekä neljä WC:tä, joista yksi on inva-mitoitettu. Samalla tontilla sijaitsevassa erillisessä perhetalossa on omilla saunoilla varustetut kaksio ja kolmio. Ruuhilammelta on matkaa Pertunmaan kirkonkylään ja Kuortin taajamaan 10 km, Mäntyharjulle ja Heinolaan 38 km, Mikkeliin ja Lahteen noin 70 km, Kouvolaan 95 km, Jyväskylään 112 km ja Helsinkiin n. 175 km.

Monien vaiheiden jälkeen aiomme nyt käynnistää Ruuhilammen päärakennuksessa lastensuojelun ammatillisen perhekodin. Haemme perhekodin vetäjäksi lastensuojelun ammattilaista tai pariskuntaa, jonka sydämet sykkivät lastensuojelulle ja joilta löytyy myös yrittäjähenkisyyttä. Mahdollisuus on myös vuokrata perhetukiyksikön tilat tai tiloja oman yritystoiminnan nimiin.

Vastuutyöntekijältä edellytämme sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa (sosionomi AMK) ja alan työkokemusta. Palkkaus on sopimuksen mukainen kokonaispalkka. Jätä hakemuksesi ja CV 28.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella henrik.sanmark@hetikoti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henrik Sanmark, puh. 040 3576 814.

Julkaistu Yleinen:lla

Vastaa

Uutiset kuukausittain