Yritys

Hetikoti-palvelut

DSCN3899 (640x480)Hetikoti tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä sosiaalipalveluja sekä kunnille, kuntayhtymille ja yrityksille asiantuntevaa kumppanuutta sosiaalihuolto- ja lastensuojelulakien edellyttämissä palveluissa.

Hetikoti-palvelujen taustalla on kaksi pientä perheyritystä: Heti Koti Oy ja Matti & Maija -koti Oy. Heti Koti Oy on tuottanut sosiaali- ja lastensuojelulakien mukaisia avohuollon tuki- ja asiantuntijapalveluja lähinnä Mikkelin seudulla. Heti Koti ylläpiti Maahanmuuttoviraston toimeksiannosta alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta Pertunmaan Ruuhilammella Matti & Maija -kodin tiloissa 2015-16. Yksikkö on toiminut tätä ennen perustason lastenkotina.

Ruuhilammen tiloissa avattiin Heti Koti Oy:n toimesta 1.3.2018 ikäihmisille tarkoitettu Ruuhilammen ammatillinen perhekoti, joka oli lajissaan ensimmäinen Suomessa. Valitettavasti perhekoti jouduttiin sulkemaan vain vuoden toiminnan jälkeen, koska toiminta osoittautui taloudellisesti kannattamattomaksi. Tilat vuokrattiin kesällä 2019 ulkopuoliselle yrittäjälle, mutta vuokrasopimus on irtisanottu päättymään 30.1.2020. Tavoitteena on nyt käynnistää Ruuhilammen kiinteistössä lastensuojelun ammatillinen perhekoti, johon haetaan vetäjäpariskuntaa.

 

Vastaa